Geachte patiënt ,

Voor het afhalen van voorschriften en documenten kunt U best in de voormiddag tussen 8.30 en 12.00  uur langskomen .U kunt ook iedere avond langskomen vanaf 17.00 tot 20.00 uur , behalve woensdag ( bijscholingavond ) .Gelieve het aantal voorschriften te beperken tot "dépannage-voorschriften" .

Indien het gevraagde document niet klaarligt gelieve even vooraan te wachten : ik zal U deze dan persoonlijk afgeven .

Ik zal steeds trachten Uw telefonische oproep persoonlijk te beantwoorden .Als de lijn echter bezet is vraag ik U om later terug te bellen .Het spreekt voor zich dat de telefonische contacten zo kort mogelijk dienen te blijven om de raaplegingen zo min mogelijk te onderbreken .Ik wil U voor Uw begrip bedanken .

Huisbezoeken zijn telefonisch (0475/204590) en liefst in de voormiddag aan te vragen .

Voor een raadpleging gelieve gebruik te maken van de on-line agenda via het internet . Het telefonisch aanvragen (0475/204590)van een raadpleging is steeds mogelijk , het liefst tussen 07.00 en 08.00 u in de morgen .

 Voor labo-uitslagen en andere medische vragen  gelieve te bellen tussen 07.00u.en 08.00 in de morgen . De afspraak is dat de patiënt steeds de verantwoordlijkheid heeft  om zelf zijn laboresultaten op te vragen . Ik vraag U dus om steeds zelf te bellen om laboresultaten te kennen.

Voor vaccins(tetanos , kinkhoest, polio, ..)gelieve eerst mij te bellen om te weten of deze voorradig zijn. 

 Voor reisadvies verwijs ik U naar deze link : www.itg.be

Gelieve, als het voor U mogelijk is natuurlijk ,om zoveel mogelijk op de raadpleging te komen .Indien het voor U onmogelijk is , zal ik U thuis bezoeken.

Tijdens het weekend kunt U een beroep doen op de dokter met wachtdienst : 090010512

Voor dringende hulp vormt  U het nummer : 112